Inschrijven en voorwaarden Fivelstadtocht 2021


Inschrijven voor Fivelstadtocht 2020 kan uitsluitend via de online ticketshop met gelijktijdige betaling via Ideal (of overig bij buitenlandse inschrijving). Meerdere inschrijvingen per bestelling is mogelijk, wel wordt per deelnemer de individuele gegevens vastgelegd.
Na de betaling ontvangt u één of meerdere ticket(s) via het opgegeven e-mail adres, per ticket wordt deze bij de start en finish gescand door de organisatie en dient u te laten zien tijdens Fivelstadtocht 2021.

Inschrijven op de dag zelf is niet mogelijk.

Het inschrijfgeld voor Fivelstadtocht 2021 bedraagt € 7,50.

Lees de Voorwaarden voor deelname.

Inschrijven is mogelijk van 1 februari 2021 tot en met 10 september 2021 17.00 uur (inschrijving sluit eerder wanneer het maximaal aantal deelnemers is bereikt).

*Belangrijke mededeling m.b.t. inschrijven.
Gezien de huidige situatie rondom de Corona pandemie dient u bij inschrijving te kiezen uit een verplichte starttijd. Per genoemde starttijd kunnen dan een aantal wandelaars vertrekken opdat de verplichte onderlinge 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft.
U dient op de gekozen starttijd te vertrekken vanaf het startbureau en afwijken hiervan is niet toegestaan in verband met de Corona regels.

In verband met de Corona pandemie kunnen bovenstaande voorwaarden ten alle tijde gewijzigd worden door maatregelen welke door de diverse overheden en instanties worden getroffen.
Houd daarom de website en de Fivelnais in de gaten !

Tevens is er de unieke gelegenheid om een fijn Fivelstadtocht wandelshirt te bemachtigen met beperkte oplage en uniek design.
In dit shirt wil je gezien worden en geeft bovendien een warme herinnering aan jullie wandelinspanningen van de afgelopen maar ook toekomstige Fivelstadtocht editie(s).

Het prachtig blauwe Fivelstadtocht polo shirt met haar authentiek logo (diameter 10 cm) is in een heren/dames model en is beschikbaar in de volgende maten: S - M - L - XL en XXL
Het poloshirt is gemaakt van 100% katoen en de kleur is BA306 royal blue.
De prijs van dit unieke shirt is slechts € 7,50

Na het bestellen van een shirt ontvangt u een voucher welke u op de dag van de Fivelstadtocht op het startbureau kunt inwisselen voor een poloshirt.