Inschrijven en voorwaarden Fivelstadtocht 2024


Inschrijven voor Fivelstadtocht 2024 kan uitsluitend via de online ticketshop met gelijktijdige betaling via Ideal (of overig bij buitenlandse inschrijving). Meerdere inschrijvingen (maximaal 10) per bestelling is mogelijk, wel wordt per deelnemer de individuele gegevens vastgelegd.
Na de betaling ontvangt u één of meerdere ticket(s) via het opgegeven e-mail adres, per ticket wordt deze bij de start en finish gescand door de organisatie en dient u te laten zien tijdens Fivelstadtocht 2024.

Inschrijven op de dag zelf is niet mogelijk !!

Het inschrijfgeld voor de editie Fivelstadtocht 2024 bedraagt € 10,00.

Lees de Voorwaarden voor deelname.

Inschrijven* is mogelijk van 1 februari 2024 tot en met 13 september 2024 17.00 uur (inschrijving sluit eerder wanneer het maximaal aantal deelnemers is bereikt).

*Belangrijke mededeling m.b.t. inschrijven.

Als organisatie van de Fivelstadtocht hebben we er blijvend voor gekozen om een gelijkmatiger spreiding van de wandelaars te realiseren op de start- en finishlocatie alsmede op de ruststempelplaatsen inclusief de te lopen routes. De ervaring die we noodgedwongen hebben opgedaan tijdens de Corona periode blijkt voor alle betrokkenen - wandelaars en vrijwilligers – positief te werken en houden we daarom in stand.

Dit houdt in dat u bij inschrijving dient te kiezen voor een verplichte starttijd!

Per genoemde starttijd kunnen dan een aantal wandelaars vertrekken opdat een  gelijkmatige spreiding van wandelaars gewaarborgd blijft.
U dient dus op de gekozen starttijd te vertrekken vanaf het startbureau en afwijken hiervan is niet toegestaan zodat we een gelijkmatige spreiding van de Fivelstadtocht wandelaars kunnen handhaven.

Tevens is er de unieke gelegenheid om een fijn Fivelstadtocht wandelshirt te bemachtigen met beperkte oplage en uniek design.
In dit poloshirt wil je gezien worden en geeft bovendien een warme herinnering aan jullie wandelinspanningen van de afgelopen maar ook toekomstige Fivelstadtocht editie(s).


Het prachtig blauwe Fivelstadtocht poloshirt met haar authentiek logo (diameter 10 cm) is in een heren/dames model en is beschikbaar in de volgende maten: S - M - L - XL en XXL
Het poloshirt is gemaakt van 100% katoen en de kleur is BA306 royal blue.
De prijs van dit unieke shirt is slechts € 5,00 (Zolang de voorraad strekt !!)

Na het bestellen van een Fivelstadtocht poloshirt ontvangt u een voucher welke u op de dag van de Fivelstadtocht op het startbureau kunt inwisselen voor een poloshirt.